<br /> Lomamökit Villa Karhunpesä<br />

Villa Karhunpesän varaus

Tarkista saatavuus ja varaa
Lomamökkimme

Mökkien varustus

Villa Karhunpesä lomamökit ovat täysin varusteltu ja edustavat korkeatasoista pohjoismaista designia. Laadukas ja viihtyisä majoitus rauhallisella paikalla lähellä kaikkia Saariselän palveluita. Loistava lomakohde jokaisena vuoden aikana!

Lomamökeissä on Wi-Fi, takka, taulu-tv, sauna, parkkipaikka, grilli ja kaikki lomallenne tarvittava.

Villa Karhunpesä varustus

Saariselkä

Saariselän taika

Tervetuloa kotisivuillemme! Jokin sai sinut tulemaan sivuillemme, ja se ilahduttaa meitä. Ilahduttaa siksi, että tänne pohjoiseen ei päädytä sattumalta… Lappi houkuttelee vain hyviä ihmisiä, joilla on hyvä sydän ja avoin sielu. Jos kiinnostuit näistä paikoista, jokin siis kutsuu sinua tänne. Mikä se jokin on, siihen ei kukaan osaa antaa yksiselitteistä vastausta, sillä mahdollisiin vastauksiin sisältyy enemmän mystiikkaa kuin jokapäiväistä kiireistä arkitodellisuuttamme. Uskomuksen mukaan pohjoisen ilmassa leijuu jonkinlainen ”virus”, jonka saatuaan ihminen ei enää koskaan ole entisensä, jokin vetää häntä yhä uudestaan palaamaan näille taianomaisille seuduille nauttimaan pohjoisen karusta mutta aidosta kauneudesta, hakemaan täältä jotain selittämätöntä energiaa. Ja selittämätöntä energiaa ja arvoituksia näillä seuduilla tosiaan riittää.

Maapallolla tiedetään olevan salaperäisiä paikkoja, joihin liittyy erityisiä voimia. Niissä ihminen muuttuu, hänen mielensä kohoaa uusiin korkeuksiin, häneen virtaa uutta voimaa, hän tuntee puhdistuvansa ja uudistuvansa. Sellaisia paikkoja on tarunhohtoisessa Lapissa, pohjoisimmassa Suomessa Inarin ja Saariselän alueella, kivenheiton päässä Pohjoisesta jäämerestä. Täällä saat korvaamattoman henkisen kokemuksen, jokin selittämätön lataa sinut täyteen voimaa, nostaa harteiltasi huolet ja vaikeudet. Näitä seutuja ovat ammoisista ajoista asuttaneet saamelaiset, pohjolan alkuperäiskansa. Heistä kerrotaan paljon ihmeellisiä taruja. Jo keskiajalla Lapin shamaanit tunnettiin Euroopan mahtavimpina velhoina. Lapin shamaaneilla on ammoisista ajoista uskottu olevan ihmeellisiä kykyjä.